MASTERCLASS: Online fundraisingovým guru snadno a rychle – 2. část

„Člověk se může pořád dokola inspirovat skvělými případovkami, konzultovat, jezdit na konference a na školení, ale pokud fundraising sám nezačne dělat a sám si nenabije tlamu, je mu to všechno k ničemu“.

Radikální praktici: Lukáš Hejna a Honza Gregor. Lukáš 6 let vedl Darujme.cz, které za jeho fungování zvedlo roční obrat darů z 800-tisíc na neuvěřitelných 85 milionů. Honza Gregor rozjížděl online fundraising v Hnutí DUHA, síťuje nejzkušenější fundraisery v Česku a nyní se už desátým rokem věnuje fundraisingovým konzultacím.

Oba ctí praxi víc než teoretické poučky. V unikátním masterclassu proto propojili své zkušenosti a osvědčené cesty v online fundraisingu s nejskvělejšími případovými studiemi z Česka i ze světa, aby vám odhalili: Proč online fundraising zpočátku vypadá tak snadně a během praxe se z něj stává hydra, která žere kapacity, nebo chcíplý křeček, který už ani chlup nepustí? Jak tomu zamezit? Že online ve skutečnosti není jen online. Protože lidé prostě a naštěstí stále žijí v reálném světě. Co s tím? Co rozhoduje o úspěchu a co přesně to znamená v kontextu vaší konkrétní organizace. A v neposlední řadě: jak číst případové studie, vzít si z nich maximum praktického a zbytečně se nefrustrovat nedosažitelnými cíli.

Lukáš a Honza se věnují online fundraisingu v Česku od úplných počátků – nyní spojili síly a rozhodli se zkombinovat svou praxi, letité zkušenosti z konzultací, z Darujme.cz a dalších online platforem do jedného unikátního masterclass, ze kterého budete odcházet s jasným plánem, jak s vaším online fundraisingem dál.

Co se naučíme:

Zjistíte, co si opravdu vzít pro online fundraising své organizace z dráždivě inspirativních případových studií:

  • jak můžete pracovat s komunitou lidí kolem vaší organizace,
  • cesty, jak pro vaši práci nadchnout ostatní zaměstnance v organizaci!
  • tipy na online nástroje, které v praxi použijete,
  • nápady, jak rozjet váš online fundraising třeba druhý den, jak získávat to správné publikum a jak je požádat o první dar a další podporu,
  • jak si usnadnit práci s externím konzultantem individuálního fundraisingu, aby to k něčemu opravdu bylo.

Tento masterclass je určen hlavně pro:

  • začátečníky s odvahou dělat fundraising,
  • pokročilé s odvahou přiznat si, že je stále co se učit.

Masterclass Jana Gregora a Lukáše Hejny

Fundraising od mnohých